Ook COVID-19 PCR diagnostiek mogelijk bij Labonovum

mei 2021

Als regionaal en flexibel laboratorium in Limmen (Noord-Holland) biedt Labonovum 7 dagen per week COVID-19 PCR diagnostiek aan. Wij richten ons hiermee op specifieke doelgroepen: commerciële teststraten en bedrijven in de preventieve gezondheidszorg die tevens PCR coronatesten aanbieden.

Combinatie van betrouwbaarheid, snelheid en persoonlijk contact
Snelheid van de testuitslag en het certificaat hieraan gekoppeld is essentieel voor de dienstverlening van een teststraat. Door state-of-the-art technologie van Abbott kunnen wij één enkel spoed PCR monster binnen 15 minuten analyseren. Reguliere PCR monsters worden uitgevoerd op de Hologic Panther waarbij de uitslag binnen 4 uur wordt teruggekoppeld.

Het grote voordeel voor klanten is tevens de flexibiliteit, het persoonlijke en directe contact met de medewerkers van Labonovum.

Hoe het werkt?
Voor het aanmelden en registreren van de monsters wordt er gebruik gemaakt van het PostYourLab Pro-Platform voor teststraten. Hierin is gemakkelijk en overzichtelijk ieder monster aan te melden, tijdens de afname van het monster. Na analyse van het monster volgt ook de uitslag via dit Pro-Platform middels een duidelijke en overzichtelijke PDF en is er ook een reiscertificaat aan te maken in dit platform.

Samenwerking teststraten
Inmiddels heeft Labonovum een samenwerking met verschillende commerciële teststraten in de regio.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en een voorstel op maat. Neem contact op met Joan Lommen via 072 851 53 08 of j.lommen@labonovum.com

    Heeft u nog vragen?